Ír szódás kenyér recept

ír szódás kenyér recept Bevásárló lista letöltése

Mielőtt a tésztát összeállítjuk kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra. Az összes hozzávalót összegyúrjuk egy tálban. Ha nem elég lágy a tészta akkor tegyél hozzá vizet.
Ha szép egynemű a tészta, lisztezd be a külsejét és cipót vagy kenyeret formázz belőle.

Vagdosd be kéthelyen a tetejét és mehet is a sütőbe.
180 C°-on 35 perc alatt megsütjük.

Nagy előnye ennek a kenyérnek, hogy nem kell hozzá élesztő és ezáltal keleszteni sem kell. Így nagyon gyorsan megsüthető.

Nézd meg a róla készült videót!

Videós segítség

Kategóriák

Kisbetűvel írd be a keresett receptet!

Receptek

bejgli recept diós kifli recept hatlapos recept keksztekercs recept mézes zserbó recept sajtos rúd recept házi kenyér recept